Candid Group stelt Head of Digital en Managing Directors digitale labels aan

Amsterdam,19 maart 2019

 

 Met het toetreden van Digital AgencyGroup , is de online dienstverlening een nog sterker onderdeel van het Candid-platformgeworden. Niels Rijerse is aangesteld als Head of Digital binnen de CandidGroup en zal zorg dragen dat de organisatie en al haar merken digitaal voorop blijvenlopen in de markt.

 

Rijerselicht toe: “Digitalisering van media en digitale innovaties binnen de media- enreclamewereld gaan in rap tempo. Om onze klanten de beste dienstverlening tekunnen bieden is focus nodig om deze innovaties te zien, door te vertalen inconcrete oplossingen die onze merken en klanten helpen hun marktpositie teversterken”.

 

Metde aanstelling van Rijerse als Head of Digital, zijn er per 1 februari tweenieuwe Managing Directors aangesteld: Coen Doolaard bij Havana Harbor en PedramShadbash bij The Online Company.

 

CoenDoolaard, Managing Director Havana Harbor: “Als best in class creatief digitaal productiebureau willen wijend-to-end partner zijn op het gebied van digitale creatie. Daarbij moet jebereid zijn om op digitaal vlak snel te veranderen en bij te sturen”.

 

PedramShadbash, Managing Director The online company: “De afgelopen jaren heeft demarkt ons al als toonaangevend digitaal bureau erkend. Deze erkenning hebben wete danken aan de kwaliteit van ons werk, ondernemerschap en focus op resultaat.Wij kijken er naar uit om digitaal te innoveren en daarmee nog betereresultaten te behalen voor onze klanten”.

 

De Candid Group is het grootste onafhankelijke Nederlandse netwerk vanmedia-, marketing en communicatiebureaus. Hetplatform bedient diverse toonaangevende nationale en internationaleadverteerders en is qua mediaomzet #6 binnen de media- en reclamewereld. ‘Candid’betekent openhartig, eerlijk en staat symbool voortransparantie en oprecht advies.

Leave your details here
We will get back to you as quickly as possible!
Bedankt voor uw reactie.
Wij hebben het bericht ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.