Coen Doolaard start als Client Service Director bij Havana Harbor

Coen Doolaard is een bekende in de creatieve industrie. Ooit begonnen in de telecomsector maakte hij al snel de overstap naar bureauzijde. Hij was onder andere werkzaam bij MediaMonks als Head of Mobile en Business Director voor het Midden-Oosten, waar hij veel ervaring heeft opgedaan met digitale campagnes en platformen.

 

Met de ontwikkelingen binnen onze organisatie en de groeiende behoefte aan klantzijde, is het voor ons een logische keuze om het team verder uit te breiden met een Client Service Director.

 

Coen Doolaard: “Mijn ervaring in de creatieve industrie en persoonlijke ambities sluiten naadloos aan bij de doelstellingen die Havana Harbor heeft. De professionaliteit en het ondernemerschap geven mij enorm veel energie en vertrouwen om onze gezamenlijke ambitie te realiseren en Havana Harbor en de Digital Agency Group verder uit te bouwen.”

 

Erik van Laar, founding partner Digital Agency Group: ”We zijn ontzettend blij dat Coen heeft gekozen voor Havana Harbor en het team komt versterken. We hebben veel vertrouwen dat Coen een grote bijdrage gaat leveren aan ons strategisch groeiplan en verdere doorontwikkeling als onafhankelijk digitaal bureau.”