DYNAMISCHE VIDEOCAMPAGNE CONIMEX

Maak thuis curry zoals die in Azië smaakt en waan je voor even in hartje Bangkok! Wij ontwikkelde dit concept in een serie video-posts met dynamische componenten voor Unilever.

Sinds enkele weken draait de nieuwe Facebook en Instagram campagne van het Unilever merk Conimex. Centraal in de campagne staan de Conimex Curry Paste producten, waarmee je zelf gemakkelijk authentieke curries bereidt. Curries zoals ze in Azië smaken.

 

In de eerste fase van de campagne maken kijkers kennis met de verschillende Conimex curry pastes. Door te interacteren met de video gaan de kijkers door naar fase 2. Hierin ontdekken ze het product, de gemakkelijke toepassing ervan en wat je ermee kunt maken. In de laatste fase worden er drie hero-producten gekoppeld aan enkele thuissituaties met passende recepten.

 


Door gelaagdheid in de campagne aan te brengen, zorgen we ervoor dat alleen kijkers die met een fase interacteren doorgaan in de vervolgflow van de campagne. De uitingen per fase worden hierdoor relevanter. In de creatie zijn diverse technieken toegepast om een zo hoog mogelijke betrokkenheid per fase te realiseren. Zo wordt bijvoorbeeld woonplaatsdata uit het gebruikersprofiel van de kijker in de copy van de video verwerkt. Deze dynamische feature is in nauwe samenwerking met Mindshare en Smartly ontwikkeld.

 


Voorbeeld dynamische Facebook-video