Havana Harbor lanceert Studio as a Service voor meer digital expertise en capaciteit bij inhouse teams

Marketeers willen te allen tijde grip op hun strategische doelstellingen en digitale marketing activiteiten. Door de versnelde digitalisering is de werkdruk bij veel marketing communicatie teams flink toegenomen.

 

Tegelijkertijd is de performance van websites en platforms sterk afhankelijk van beschikbare capaciteit en expertise: Content is niet up to date, campagne pagina’s converteren niet, de metatagging is niet op orde, video’s hebben hoge clickouts, updates lopen achter, enzovoort, enzovoort.        

Het ‘Studio as a Service’-concept van Havana Harbor is een effectieve manier om externe kennis en capaciteit binnen het eigen inhouse marketing team in te bedden. Zodat marketing teams weer grip krijgen op hun strategische marketingdoelen.

Studio as a Service

Havana Harbor levert een dedicated digital team met service manager en ervaren digital experts dat alle web management werkzaamheden op gebied van het CMS, content publicatie en UX design uit handen neemt. Studio as a Service noemen we dat.  

Dedicated web team

Inhouse marketing teams hebben dagelijks contact via onze service manager en 24/7 via het online ticket systeem en kunnen zich volledig op hun doelstellingen richten, terwijl onze web teams zorgen voor de zekerheid van een dagelijks geoptimaliseerde, up-to-date website.  

Hoe werkt het?

Na een kort onboarding proces is je Studio as a Service team op basis van duidelijke service windows en werkafspraken normaal gesproken binnen 1-4 weken up & running. Ieder StaaS-team start daarna met een vast fee per maand en is naar wens uit te breiden of op te schalen.

Schaalbaar

Het Studio as a Service concept is wendbaar én schaalbaar. We willen in hechte co-creatie met inhouse marketing teams continu samen werken aan optimalisaties van je website en digitale marketing. Door snel en adaptief in te spelen, op wat er nodig is. Door de kracht van het Candid platform kunnen we vrijwel alle expertises aanhaken. Van creatie, digital design, CRO, CXO, development, advertising- en video productie, tot data analisten, programmatic, social media en media specialisten.

Meer weten?

Neem contact op met Alex van Straaten van Havana Harbor via alex@havanaharbor.com.