Havana Harbor met schitterende notering in Emerce100

Op dinsdag 7 april is de nieuwe, jaarlijkse uitgave van de Emerce100 gepubliceerd. Binnen de categorie ‘Digital Agency Online Campaign’ staan wij met 5-sterren wederom hoog genoteerd op een gedeelde tweede plaats. Dat maakt ons trots!

 

Net als vorig jaar, scoren we weer enorm goed in de lijst. Dat is een bevestiging van ons feilloze geloof dat brand en performance hand in hand gaan.  We werken hard om onze klanten in alle facetten van de (digitale) customer journey bij te staan. Na de prachtige campagnes die we afgelopen jaar hebben ontwikkeld, is de notering een mooie kers op de taart. Dit succes behaal je uiteraard enkel door keihard samen te werken. Intern, maar ook met de labels binnen Candid, andere bureaus en uiteraard onze geweldige klanten.


Een notering in de Emerce100 van 2020 is mooi, zeker in deze tijd, maar dat kan niet zonder de fantastische opdrachten van onze klanten. Met die gedachte willen wij vanuit onze 20 nieuwe 'thuishavens' alle klanten bedanken voor de toffe opdrachten, het vertrouwen, het lachen en dat we kunnen doen waar wij van houden!


 

We zijn dan fysiek van elkaar gescheiden, maar met onze 20 nieuwe thuishavens en digitale meetings rooms dichterbij dan ooit. Behoefte om te praten over een opdracht, ons onderzoek naar het huidige consumentengedrag ten tijden van Corona, het weer of Netflixtips? Neem dan contact op met maarten@havanaharbor.com. Dan spreken we je zo snel mogelijk in een video call.