HAVANA HARBOR MET TOP 3 NOTERING NIEUW IN EMERCE100

Op vrijdag 4 mei is de nieuwe editie van de Emerce 100 gepubliceerd. In deze jaarlijkse uitgave van Emerce vinden we Havana Harbor met een schitterende top 3 notering terug in de lijst. In deze speciale uitgave lezen we de beoordelingen van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche door beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business.

 

Wij zien het als een groot compliment met Havana Harbor te zijn opgenomen in de nieuwe 2018 editie van de Emerce100. Weliswaar onder onze oude naam Qban Interactive Design, maar dat maakt ons niet minder trots. Ten tijde van het onderzoek werkte wij namelijk met het hele team aan de herpositionering en re-branding van ons bureau binnen de Digital Agency Group.

Met een score van 5 uit 7 sterren heeft Havana Harbor een top 3 positie ingenomen binnen de categorie ‘Digital agencies online campagne’. Een categorie die perfect aansluit op het werk wat we met Qban deden en nu met Havana Harbor voortzetten. Met de uitbreiding van onze diensten op strategie en creatie kunnen wij onze partners nog beter ondersteunen op het gebied van digitale campagnes en ze de noodzakelijke always-on content bieden. Ambitieus als we zijn gaan we dan ook niet alleen voor verbetering van onze huidige notering, maar mogelijke verbreding binnen de Emerce100 categorien.

 

Nieuwsgierig naar ons werk en de diensten die wij leveren? Kijk dan op ons portfolio of bel ons via +31 85 222 07 40. Je bent altijd welkom in onze thuishaven.