Havana Harbor nummer 1 in Emerce100 categorie ‘Digital Agency Online Campaign’

Op dinsdag 9 april is de nieuwe, jaarlijkse uitgave van de Emerce100 gepubliceerd. Hierin vinden we de beoordelingen van beslissers binnen de ICT-, e-business- en marketingbranche. Binnen de categorie ‘Digital Agency Online Campaign’ staan wij op de eerste plaats. En daar zijn wij heel trots op!

 

Nummer één in de Emerce100 van 2019. Dat is een stijging van twee posities ten opzichte van afgelopen jaar. Voor ons een bevestiging van de creatieve lijn die we afgelopen jaar na onze herpositionering hebben ingezet en ook komend jaar doorzetten. Uiteraard in samenwerking met al onze klanten, de labels binnen de Candid Group en andere betrokken bureaus. Gezamenlijk mooie campagnes bouwen voor onze klanten, gezamenlijk naar succes!


Havana Harbor nummer 1 in Emerce100 2019

Coen Doolaard, Managing Director: “Dit is een mooie bevestiging van de herpositionering waar we concepting, strategie en UX direct hebben verbonden met productie, zodat we de end-to-end partner kunnen zijn op het gebied van digitale creaties binnen de gehele customer journey. En ben dan ook erg trots op het werk wat we hebben mogen maken met onze klanten en de geleverde kwaliteit van iedereen binnen Havana Harbor!”

Nieuwsgierig naar ons werk? Kijk dan op ons portfolio of bel direct via +31 85 222 07 40. Je bent altijd welkom in onze thuishaven.


 

Leave your details here
We will get back to you as quickly as possible!
Bedankt voor uw reactie.
Wij hebben het bericht ontvangen!
Oops! Something went wrong while submitting the form.