RAAK RDAM verder als onderdeel van Havana Harbor

Rotterdam, 11 mei

RAAK RDAM trekt vanaf mei in bij Havana Harbor, onderdeel van het Candid platform. Met de overname van alle RAAK activiteiten versterkt Havana Harbor haar positie als toonaangevend creatief digitaal bureau.


De formele zaken en de integratie van de activiteiten zijn inmiddels afgerond. Het klantenportfolio wordt geheel overgenomen door Havana Harbor. Oprichter Alex van Straaten blijft als vertrouwd gezicht en zal alle RAAK klanten blijven begeleiden en helpen met het behalen van hun digitale doelstellingen.


De klanten van RAAK krijgen hiermee in één klap toegang tot het complete Candid platform dienstenpakket. Daarmee profiteren zij van aanvullende expertises met betrekking tot strategie, media, data en creatie.

De samensmelting komt op een goed moment, volgens COO Erik van Laar: 'Havana Harbor heeft de afgelopen jaren al heel veel klanten mogen helpen met hun online presence. In deze tijd bruist het meer dan ooit tevoren,' stelt Van Laar. 'De huidige omstandigheden brengen merken in een digitale stroomversnelling.'

'Ons team werkt hard om de klanten in alle facetten van de (digitale) customer journey bij te staan. Hiermee kunnen we de klanten van RAAK nóg beter bedienen. Tel daarbij de aanvullende diensten van het Candid Platform op en je hebt een prachtig totaalpakket'. 


Van Straaten vult aan: 'Juist nu is het verder digitaliseren van online services en het delen van je merkverhaal voor veel van onze klanten belangrijker dan ooit. Door deze krachtenbundeling kan het raken van je doelgroep tijdens de gehele digitale customer journey nog breder en beter worden geoptimaliseerd. Van brand experience en digital design, tot content creatie en campagnes. Ik geloof heilig in de visie van Havana Harbor en de platform strategie van Candid met alle media, data en development expertise onder één dak. Ik zie deze stap als een prachtige kans voor onze klanten!'


Havana Harbor is een creative agency voor digital journeys. Het team, bestaande uit de grootste talenten in de industrie, wint de harten van consumenten door klantreizen te voorzien van brand experiences. 

Candid is 's werelds eerste marcom platformorganisatie en biedt een volledige set van media-, creatieve en data bureaus die diensten leveren in elke fase van de marketing funnel. Vanuit Rotterdam en Amsterdam helpen haar tien labels, waaronder XXS, M2Media, Stroom, The Online Company, Havana Harbor, Vostradamus, Daily Dialogues, Lavinci en BBK Nederlands grootste merken met het realiseren van hun ambities.